Megnézem!
Bezár!
Apartman Klikk!!
Magyar Német Angol
Balatonfüreden járva találunk egy éttermet, ahol esténként és hétvégén megtelik a parkoló, és már az ajtóban finom illatok szállnak.
Jelenleg nincs hír feltöltve!


 

ÚJ!!! SZÁLLÁSAJÁNLAT!

ÚJ!!! SZÁLLÁSAJÁNLAT!2016 nyarától szálláskiadással bővítettük vállalkozásunkat. 


Éttermünk bemutatása

Éttermünk bemutatása

Ismerkedjen meg éttermünkkel Ön is. Tekintse meg képgelériánkat.

Tovább a galériához >>

 

Éttermünk étkezési utalványokat elfogadó hely

Éttermünk étkezési utalványokat elfogadó hely

Fizetési lehetőségként a bankkártyás fizetésen kívűl még az alábbi utalványok kerülnek elfogadásra: Szép kártyák, Erzsébet utalvány, Sodexho, Ticket Restaurant, Cheque Déjeuner, Cafeteria hideg-meleg étkezési utalvány

Fizetési lehetőségként ez évben még Üdülési csekket is elfogadunk

Legtöbben ezt keresték:   Balatonfüredi étterem, Étterem a Balatonnál, étterem Balatonfüreden, Veszprém megyei étterem, Balatonparti Étterem, Csirke csülök étterem, Csirke csülök ház, Csirke csülök Füreden 


Csirke-Csülök ház Balatonfüred az Itthon.hu oldalán
Balatonfüred Csirke-Csülök Ház - 8230 Balatonfüred, Séta utca 23. - A magyar ember szeret jót enni és lehetőleg jó áron. Nincs hozzászokva a franciásan elegáns nagy tányéron miniatűr adaghoz. Ha étterembe megy elvárja, hogy jól főzzenek és nagy adagot kapjon. Balatonfüreden járva találunk egy éttermet, ahol esténként és hétvégén megtelik a parkoló, és már az ajtóban finom illatok szállnak.
Google és a Csirke Csülök Étterem.
Étterem.lap.hu
Legyen Önnek is CMS Weboldala!


Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Ételeink

Étvágygerjesztőnek az alábbiakban bemutatunk néhány ételünket. Természetesen a teljesség igénye nélkül tesszük ezt, hiszen étel ajánlatunk szinte kifogyhatatlan!

Különös figyelmet szentelünk a lisztérzékeny vendégeinkre, hiszen számukra külön étlappal kedveskedünk.

 

Egészben sült malac

Igazi különlegesség a keményfával, egészben sült malac. Nemcsak a látványa, hanem az íze is fenséges. Királyi étel! Ez az étterem egyik látványossága és már-már védjegye is, hiszen Balatonfüreden máshol nem sütnek ilyen formában malacot. Nyáron a hét minden napján, az év többi részén hétvégenként sütünk. Rendelés esetén az év bármelyik napján vállaljuk a malacsütést, ha szükséges akár kiszállítással is.  

Sül már a malac videó megtekintése >>

 

Grillcsülök 

A vendéglő másik specialitása a grillcsülök. A finom fűszerezésnek és a gondos pácolásnak köszönhetően nyeri el pompás ízét. Piros, ropogós bőre alatt puha, omlós a hús. Ezt a látványt és ízt a grillsütőben nyeri el a hús, melyben 3 órán keresztül sül. Vörösboros párolt káposztával kínáljuk.
 

2 személyes Csirke-Csülök tál

A nagyétkűeknek illetve pároknak ajánljuk a 2 személyes Csirke-Csülök tálat. Húsok és köretek egy tálon. Grillcsülök, grillcsirke, fokhagymás grillezett pulykamell hasábburgonyával és savanyúsággal. Próbálják ki!

 

Vitéz Tál 

A középkori múltat idézve a jó étkű vendégeknek ajánljuk a Vitézek tálat! Egy egész pirosra sütött ropogós grillcsülök és egy egész főtt csülök található a tálon vörösboros párolt káposztával.A középkori múltat idézve a jó étkű vendégeknek ajánljuk a Vitézek tálat! Egy egész pirosra sütött ropogós grillcsülök és egy egész főtt csülök található a tálon vörösboros párolt káposztával.

 
 

4 személyes Csülökházi bőségtál

4 személyes Csülökházi bőségtál. Ezen a tálon felvonultatjuk konyhánk specialitásait, hiszen a tál 10 db húsból és 2 féle köretből áll. Vasalt csirkecomb,  pácolt tarja, fokhagymás pulykamell, cigánypecsenye, pikáns karaj stb. 


2-4 személyes borjúcsülök tál 

A 2-4 személyes borjúcsülök tálunk igazi kulináris étel. Aki igazi ínyenc ezzel csillapíthatja étvágyát.

 


Pácolt karajt hasábburgonyával

Akik hűségesek a karajhoz, ehhez a nemes sertéshúshoz azoknak ajánljuk a Pácolt karajt hasábburgonyával.Akik hűségesek a karajhoz, ehhez a nemes sertéshúshoz azoknak ajánljuk a Pácolt karajt hasábburgonyával. A finom borskeverék és különleges fűszerezése adja pikáns ízét. Igazán ízletes!

 

Grillcsirke hasábburgonyával

A vendégeink nagy kedvence a grillcsirke hasábburgonyával. A többnapos pácolásnak köszönhetően a húsának minden része ízletes. A vendégeink nagy kedvence a grillcsirke hasábburgonyával. A többnapos pácolásnak köszönhetően a húsának minden része ízletes. A látványa nem marad el az ízétől. Grillsütőben nyeri el szép piros színét.

 

 

Még több ételajánlat képekben

  Kétszemélyes Libatál
  Kétszemélyes Libatál
  Arácsi aprópecsenye
  Arácsi aprópecsenye
  Füstölt csülök
  Füstölt csülök
  Grill csülöktál
  Grill csülöktál
  Libasült
  Libasült
  Malactál
  Malactál
  Rántott camambert
  Rántott camambert
  Rántott gomba
  Rántott gomba
  Rántott sertésmáj
  Rántott sertésmáj


 

 

 

Szálláskiadással kapcsolatos érdeklődés, információkérés, szállásfoglalás

 

Seres Mariann

Tel.: 30/714-7741

 

Statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg: Balatonfüredi étterem, Étterem a Balatonnál, étterem Balatonfüreden, Veszprém megyei étterem, Balatonparti Étterem, Csirke csülök étterem, Csirke csülök ház, Csirke csülök Füreden Statisztikai adatok szerint honlapunkat leggyakrabban a következő kifejezésekkel találják meg:   Balatonfüredi étterem, Étterem a Balatonnál, étterem Balatonfüreden, Veszprém megyei étterem, Balatonparti Étterem, Csirke csülök étterem, Csirke csülök ház, Csirke csülök Füreden  

 

Csirke Csülök Étterem | Impresszum | design. | | Tartalom: *Csirke Csülök Étterem Balatonfüred* | 2000 - 2020 | Klikk: 2113 | User: 5008
Csirke Csülök Étterem Hungary | Veszprém megye | Balatonfüred| Csirke Csülök Étterem| Étterem Balatonfüreden
2012. május 10.

Bezárás Bezár

Web Site Info

Weboldalunkon az alábbi szavakra kereshet: Csirke csülök étterem étlapja, Csirke csülök ház ajánlott ételei, Csirke Csülök menüsor, Balatonfüredi étterem ételei, Ételek a Csülök étteremből, Balatonfüredi Csülökház étlapja, Csülök étterem táljai, Balatonfüredi Csülök Étterem menüsora

Címsorunk tartalma: Ételeink - Csirke Csülök Ház

Oldalunk rövid leírása: Ételajánlataink. Ismerje meg ételeinket. Étel ajánlatok, menüsorok, bőség tálak

Oldalunk készült: 2012. május 10.

 

Creatix Kereső | Google kereső | Füredi Linktár

 


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Ételajánlataink. Ismerje meg ételeinket. Étel ajánlatok, menüsorok, bőség tálak

Tulajdonos: Csirke Csülök Étterem

Kapcsolat: Hungary | Veszprém megye | Balatonfüred|

Címsorszöveg: Ételeink - | Csirke Csülök Ház | Ételajánlataink. Ismerje meg ételeinket. Étel ajánlatok, menüsorok, bőség tálak

Szlogen: Balatonfüreden járva találunk egy éttermet, ahol esténként és hétvégén megtelik a parkoló, és már az ajtóban finom illatok szállnak.

Linkfelhő: Csirke csülök étterem étlapja, Csirke csülök ház ajánlott ételei, Csirke Csülök menüsor, Balatonfüredi étterem ételei, Ételek a Csülök étteremből, Balatonfüredi Csülökház étlapja, Csülök étterem táljai, Balatonfüredi Csülök Étterem menüsora

Készült: 2012. május 10.

Keresők:
Creatix Kereső | Google kereső
| Füredi Linktár


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár